ALUMINIJASTE OGRAJE

Aluminijaste ograje so v letu 2021 zelo popularna izbira, zaradi cenovne dostopnosti, modernega izgleda in nepotrebe po obnavljanju. Poleg tega da izgledajo dizajnersko izpopolnjene vam pa nudijo privatnost in vas ščitijo proti radovednimi pogledi. Ograje v naši ponudbi imajo posebno zaščito, ki bodo vašo ograjo ščitile pred korozijo, rjavenjem, razpadanjem in gnitjem. So odlična in veliko boljša alternativa lesenim ograjam in cipresam.

Zakaj izbrati aluminijaste ograje?

Aluminijaste ograje stranke izberejo zaradi elegance, modernega designa in nepotrebe po obnavljanju in oskrbi. Če želite okolico narediti dizajnersko izpopolnjeno je to prava izbira za vas.

Kakšne so prednosti aluminijastih ograj?

Aluminijaste ograje so cenovno sprejemljive ograje, ki jih ponujamo v modernih izvedbah. Zaščitijo vas pred radovednimi pogledi in hkrati zelo polepšajo okolico. Aluminijaste ograje so obdane s posebno zaščito, ki ščiti ograjo pred rjo in deževnimi dnevi.

Ponudba

VELA

Ograja Vela ima izjemno dober design, narejena tako da diha in zatira veter hkrati je pa zelo popularna izbira v letu 2021. Ograja je specifično zaščitena tako, da se varuje proti rjavenju in slabem vremenu.

LIBRA

Libra aluminijasta ograja je narejena iz preprostega designa, kvalitetnih in vzdržnih materialov, ki ščitijo aluminij pred korozijo. Najbolje pa je da jih ni potrebno vzdrževati.

TAURUS

Taurus aluminijasta ograja je sestavljena iz močnih pokončnih polnil. Zagotavlja vam dolgotrajnost in varnost.

LEO

Močno izdelane aluminijaste ograje Leo so odporne proti gnitju, koroziji in razpadanju. Idealne so za široko paleto aplikacij, prav tako pa so stroškovno učinkovita alternativa leseni ograji.

GEMINI

Gemini aluminijasta ograja je ograja, za katero vam nebo potrebno razmišljati o ponovnem barvanju in oskrbi. Je izdelana in izgleda preprosto lepo in enostavno.

Vsi ki so iskali aluminijaste ograje so iskali tudi...

TOP
080 23 02