Ograja na tisoč in en način

Naše rešitve so namensko funkcionalne tudi kot balkonske in terasne ograje, z njimi se ograjuje stopnišča, pasje hišice, kompostniki omogočajo razgradnjo bioloških odpadkov, zaščitna ograja za drevesa pa skrbi za varnost vašega rastlinja. Prav vsak vzorec perforacije, ki si ga zamislite, lahko prilagodimo vašim željam. Poleg tega lahko izbirate med raznovrstnimi barvami.

 • Balkonske ograje so nujno varne, da pa so tudi vizualno privlačne in se podajo k vašemu objektu, poskrbimo mi.

 

 • Stopnišča so veliko bolj varna, če so dobro ograjena. Varen prehod po stopnišču omogoča trdna in oblikovno skladna ograja. Prav tako se lahko stranice oblikujejo kakor koli vam narekujejo želje in potrebe.
 • Kompostniki so danes temelj vsakega gospodinjstva, ki skrbi za ekološko osveščanje in razgrajevanje bioloških odpadkov. Ker so običajno kompostniki težki, težko sestavljivi in razstavljivi, masivni, povzročajo pa tudi neprijetne vonjave, ki privabljajo mrčes in druge neprijetne organizme, smo pri Ograjah Kočevar zasnovali čisto nasprotje: kompostnik, ki je  lahek, enostaven za sestavitev in lociranje, v več različnih dimenzijah, zračen, primeren za uporabo na prostem, vizualno nemoteč in barvno sovpada z naravnim okoljem, kamor je postavljen. Prav tako je cenovno zelo ugoden.
 • Zaščitna ograja za drevesa je cenovno ugodna, naravi prijazna in po meri izdelana rešitev za mehansko zaščito rastlinja pred živalmi.
 • V svoj širok nabor ponudbe smo dodali še eno rešitev, ki je ekološko in okolju prijazno usmerjena. Poleg kompostnika smo za vas ustvarili ekološki otok.

  Gre za prostor, kamor se postavi smetiščne zabojnike. Ekološki otok ima dva prostora, ki ju zapira dvoje vrat. Te se odpirajo in zapirajo na magnet. Seveda vam glede na vaše potrebe število prostorov prilagodimo. Barva otoka je izvirno v zeleni ali sivi antracit barvi. Površina pločevine je lahko čista in gladka, lahko pa okrašena z želenimi vzorci, da je ekološki otok tudi na pogled ravno toliko privlačen, kot je učinkovit. Poleg tega se pri izdelavi držimo svoje kakovosti, vam pa se ni treba bati, da bi otok porjavel, saj je pločevina vroče cinkana in prašno barvana. Če pa imate za svoj ekološki otok drugačne ideje in želje, se vam bomo z veseljem prilagodili in izdelali rešitev po meri.

   

 • Po vaših željah oblikujemo tudi košare za rože, ki so primerne za namestitev na vsako vrtno ali balkonsko ograjo, prav tako pa se lahko vanje postavi korita, lončke z zelišči ali drugo dekoracijo.
 • Po naročilu in vaših potrebah pa vam izdelamo tudi vrtno garnituro, ki je trpežna in neobčutljiva na vremenske razmere. Izdelamo vam lahko klopce, mize in podobno, ki so narejene iz pocinkanih in prašno barvanih elementov. Ker so kvalitetne,  in odporne na vremenske vplive in temperaturne spremembe, garnitur pozimi ni treba pospravljati. Za svoje udobje lahko na garnituro namestite še blazine, da bo užitek še večji.

Zakaj izbrati nas

Naše prednosti

Slovenski
izdelek

10 let
garancije

Več
1000 referenc

Storitve
na ključ

Brez
vzdrževanja

Rešitve
po meri