Montaža

Detajli montaže panelne ograje

Tako. Ograja je izbrana. Do ključnega pečata, ki ga bo vašemu prostoru dala naša ograja, vas loči le še montaža.

Pri tem vam bodo z veseljem pomagali naši monterji, ki se ponašajo z leti izkušenj in znanjem ter imajo vso potrebno opremo. Svoje delo bodo opravili hitro, zanesljivo in v dogovorjenih rokih.

Če ste dovolj spretni in če želite prihraniti, pa lahko ograjo namestite sami. Oglejte si kako določiti traso ograje, označiti luknje, pravilno izkopati luknje, postaviti mrežo, pritrditi mrežo na steber, poravnati stebre, podpreti mrežo, betonirati stebričke in zaključiti delo.

Prikaz montaže

Montaža - Ograje Kočevar

Pritrditev na stebre

Postavitev ograje pod naklonom

Podstavki za postavitev stebrov na že obstoječo podlago

Pritrjevanje ograjnih stebričkov na betonski zid s pomočjo nosilnega podstavka – KOVINSKE PETE

Stebriček s kovinsko peto postavimo v navpičen položaj, skozi stebriček in nosilni podstavek-kovinsko peto zvrtamo luknje premera 5 mm kot kaže načrt. pri vrtanju lukenj pazimo, da ohranimo navpičen položaj stebrička, obvezno odstranimo opilke, da ne bi kasneje rjaveli, vstavimo inox blok-kovice premera 5 mm-dolžine 10 mm , nato osemkrat z blok-kleščami zakovičimo.

Pritrjevanje nosilnega podstavka-kovinske pete na betonski zid opravimo z nerjavnimi sidrnimi vijaki, premera 8 mm , tako, da lahko kovinsko peto naknadno še nekoliko reguliramo. uporabimo široke nerjavne podložke in nerjavne matice. če je betonski zid preozek in bi nastala pri sidranju nevarnost razpokanja betona, izdelujemo po posebnem naročilu tudi ožje kovinske pete.

Nosilci za pritrditev ograje na betonske ali lesene stebre

Sponka za pritrditev panela na stebričke in načini pritrditve

Zakaj izbrati nas

Naše prednosti

Slovenski
izdelek

10 let
garancije

Več
1000 referenc

Storitve
na ključ

Brez
vzdrževanja

Rešitve
po meri