Ograje

Panelne ograje

Panelna ograja Tip 3D
Panelna ograja Tip 3D

Najpogostejša izbira kupcev ograj so 3D (tri-dimenzionalne) ograje s prečnimi ojačitvami v obliki črke V. Predstavljajo trajno, zanesljivo in cenovno privlačno rešitev, ki je enostavna za montažo in praktično ne potrebuje vzdrževanja. Za več zasebnosti ji lahko dodate lesene letvice, ...

Več »
Panelna ograja Tip 2D
Panelna ograja Tip 2D

Panelne ograje tipa 2D so izvedene z varjenimi mrežnimi paneli, ki imajo dvojne horizontalne žice. S tem zagotavljajo visoko vzdržljivost, varnost in zanesljivost ograje. Namestitev panelov je hitra in enostavna - na stebričke primernih dimenzij se pritrdijo s sponkami >>metuljček<<.

Več »

Kamnite ograje

Kamnita košara (gabion)
Kamnita košara (gabion)

Gabion je kamnita ograja masivnega izgleda. Narejena je iz košar, izdelanih iz jeklene žice debeline 6/5/6 mm (dvojne vertikalne žice debeline 6 mm in horizontalne žice debeline 5 mm), ki so po varjenju protikorozijsko zaščitene z vročim cinkanjem.

Več »
Ozka kamnita ograja
Ozka kamnita ograja

Sodobne ozke kamnite ograje so izdelane iz panelnih mrež različnih dimenzij, ki se namestijo na obeh straneh 120 mm širokih stebričkov, nato pa jih napolnimo s kamenjem. So vsestransko uporabne in cenovno privlačne kamnite ograje. Poskrbijo za večjo intimo in ...

Več »

Mrežne ograje

Pletene mrežne ograje
Pletene mrežne ograje

Ekonomična rešitev, ki se odlično zlije z okoljem in je primerna za vse terene. Okenca so značilne diamantne oblike. Ograje iz mrežnega pletiva montiramo s stebrički, oporami, spojnim materialom ter napenjalno žico.

Več »

Ograje po naročilu

Perforirana pločevina
Perforirana pločevina

Sodobna ograja vrhunske kakovosti in designa – za intimnost po meri kupca. Ograja s perforirano pločevino v prostor prinese pridih sodobnosti in arhitekturne izjemnosti. Poleg varnosti poskrbi tudi za to, da je pred nezaželenimi pogledi skrito tisto, kar vam je ...

Več »
Ograja Lord
Ograja Lord

Močna in zanesljiva ograja, ki pa z okroglimi zaključki poskrbi za občutek mehkobe. Ograja Lord ne potrebuje vzdrževanja in se odlično ujema tako s tradicionalno kot tudi sodobno arhitekturo.

Več »
Cevna ograja
Cevna ograja

Cevna ograja vaš dom ali poslovni prostor zaznamuje z brezčasno eleganco. Sodobna cevna ograja je vrhunske kakovosti in sodobnega designa.

Več »
Ograja Bambus
Ograja Bambus

Moderna, nagajiva in zares nekaj posebnega. Za vse tiste, ki želite v svoj prostor vnesti razgibanost in živahnost. Narejena iz ukrivljenih palic, standardno pobarvanih z zeleno barvo ali barvo po vaši izbiri.

Več »

Zakaj izbrati nas

Naše prednosti

Slovenski
izdelek

10 let
garancije

Več
1000 referenc

Storitve
na ključ

Brez
vzdrževanja

Rešitve
po meri